SEO

Wat is SEO?

Wanneer heb je voor het laatst in de Gouden Gids naar een winkel gezocht? Waarschijnlijk zo'n 20 jaar geleden? Dankzij zoekmachines zoals Google hebben we tegenwoordig toegang tot een oneindige hoeveelheid informatie, winkels en diensten. En dat is precies waarom je SEO nodig hebt als je meer bezoekers op je website wilt krijgen en je verkoop wilt verhogen. Maar wat is SEO en hoe werkt professionele zoekmachineoptimalisatie? Maak je klaar voor een heleboel antwoorden van de SEO specialisten van Linkbuilding King.

Wat betekent SEO?

SEO (Search Engine Optimization) is niets anders dan zoekmachineoptimalisatie. Als je het goed voor elkaar hebt, zorgen SEO acties ervoor dat je website zo hoog mogelijk wordt geplaatst in de organische zoekresultaten, Search Engine Results Pages (SERP). SEO is een tak van zoekmachinemarketing waar wij van Linkbuilding King in gespecialiseerd zijn. SEO bestaat uit een reeks maatregelen op en buiten de website, zodat deze zo hoog mogelijk in de organische Google zoekresultaten voor een bepaalde zoekterm wordt weergegeven. Bepaalde SEO wijzigingen in je website zorgen ervoor dat de site aantrekkelijker wordt voor Google. In het beste geval komt je site in de topresultaten van een zoekmachine.

Waarom SEO?

Zoekmachine optimalisatie kan veel voordelen opleveren voor je bedrijf. Wij kunnen je SEO verbeteren, waardoor je vindbaarheid bij zoekmachines beter wordt. Hierdoor kun je meer verkeer op je website verwachten, meer klanten krijgen en uiteindelijk meer omzet maken. Interessante content die goed leesbaar is vergoot te kans op meer organisch en kwalitatief verkeer naar je website. Neem geen genoegen met lage SERP-ranglijsten als je aan de top zou kunnen staan. We garanderen geen nummer één plaatsing, maar we doen er alles aan om je website zo hoog mogelijk te krijgen.

Waarom Linkbuilding King kiezen als je partner?

Linkbuilding King is een digitaal marketingbureau. We zetten onze ervaring en kennis over digitale marketing en SEO in om onze klanten te helpen aan meer online klanten en omzet. Linkbuilding King heeft 10 jaar ervaring in diverse branches en wordt vertrouwd door grote en kleine bedrijven. Wij bieden een van de meest prijsconcurrerende diensten en onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. We gebruiken ambitieuze doelstellingen en harde cijfers voor de strategie, monitoren de voortgang en komen met goed onderbouwde rapportages. Maak je dus niet langer zorgen over je SEO en kies een pakket dat bij je past.

Full Service Linkbuilding Bureau

Jouw linkbuilding partner  

Duurzaam linkbuilden

Bij het bouwen van links volgen we de aanpak van het onderzoeken van kwalitatief hoogwaardige en relevante websites, van waaruit vervolgens een geschikte link naar de website van de klant wordt ingesteld. Met deze werkwijze hebben wij veel klanten enthousiast gemaakt.

 Experts met ervaring 

Onze expertise ligt op het gebied van hoogwaardige linkbuilding voor zoekmachineoptimalisatie. De experts van ons linkbuilding bureau hebben jarenlange ervaring met linkbuilding en breiden hun kennis voortdurend uit, zodat jij als klant kunt profiteren van onze expertise.

Bekend met veel branches

Wij werken voor klanten uit alle soorten branches. We hebben een netwerk binnen veel vakgebieden en zijn bekend met veel verschillende branches. Wij linken niet vanuit ons eigen netwerk, maar vanuit "echte", waardevolle websites. 

Persoonlijke service

 Onze aanpak is persoonlijk en direct. We sparren graag met onze klanten om tot het beste resultaat te komen. Jij weet immers alles over je business en branche en die informatie is belangrijk voor het opzetten van de beste linkbuilding strategie.

Linkbuilding op maat

Elk linkbuilding project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Voorafgaand analyseren we het backlink profiel van een domein. Dit stelt ons linkbuilding bureau in staat om het aantal en de kwaliteit van de backlinks te achterhalen die nodig zijn om succes op lange termijn te garanderen.

Geen onnodige kosten

Onze prijzen en wat we aanbieden zijn vanaf het begin helder voor de klant. We werken efficiënt en maken geen onnodige onkosten.