Web Design Services

Lokaal linkbuilding pakket

Wil je regionaal gevonden worden en meer klanten uit de buurt krijgen? Dan is dit linkbuilding pakket voor jou. Bij linkbuilding denken veel mensen direct aan het krijgen van veel links van gezaghebbende domeinen. Deze manier van denken is echter niet altijd relevant voor een klein of middelgroot lokaal bedrijf. Als je links wil bouwen voor een lokaal restaurant, is het belangrijk om te begrijpen waar je naar op zoek bent bij het bouwen van die links. Lokale links worden gemaakt met de bedoeling om relevantie voor een website te bouwen in een bepaalde regio. Een lokaal bedrijf zal alleen zaken doen binnen de grenzen van de lokale regio waarin ze zich bevinden. Een kapperszaak in Alkmaar, heeft bijvoorbeeld niets aan online verkeer uit Maastricht.

Lokaal linkbuilding pakket is geschikt voor bedrijven die:

 • Binnen hun regio gevonden willen worden
 • Een sterk regionaal georiënteerde klantenkring hebben
 • Niet onnodig willen investeren in een landelijke bereik
 • In de branches persoonlijke verzorging, horeca-en recreatiegelegenheden werkzaam zijn

Onze Linkbuilding King professional richt zich bij het lokale pakket op:

 • Corrigeren van NAP (Naam, Adres, Telefoonnummer) informatie
 • Opbouw van een lijst met citaten
 • Lokale inhoud creëren
 • Het bouwen van links
 • Ontwikkelt unieke content voor de in-content links
 • Content links met een DA van 10 tot 20

Resultaten:

 • Links naar je website
 • Organische zoekresultaten voor bepaalde zoekwoorden
 • Biedt de mogelijkheid om met je lokale publiek in contact te komen

LOKAAL (MEEST GEKOZEN)

€799,-

DA tussen 10 en 20
TF hoger dan 10
10 content links
Regionaal vindbaar
25 uur inzet

Full Service Linkbuilding Bureau

Jouw linkbuilding partner  

Duurzaam linkbuilden

Bij het bouwen van links volgen we de aanpak van het onderzoeken van kwalitatief hoogwaardige en relevante websites, van waaruit vervolgens een geschikte link naar de website van de klant wordt ingesteld. Met deze werkwijze hebben wij veel klanten enthousiast gemaakt.

 Experts met ervaring 

Onze expertise ligt op het gebied van hoogwaardige linkbuilding voor zoekmachineoptimalisatie. De experts van ons linkbuilding bureau hebben jarenlange ervaring met linkbuilding en breiden hun kennis voortdurend uit, zodat jij als klant kunt profiteren van onze expertise.

Bekend met veel branches

Wij werken voor klanten uit alle soorten branches. We hebben een netwerk binnen veel vakgebieden en zijn bekend met veel verschillende branches. Wij linken niet vanuit ons eigen netwerk, maar vanuit "echte", waardevolle websites. 

Persoonlijke service

 Onze aanpak is persoonlijk en direct. We sparren graag met onze klanten om tot het beste resultaat te komen. Jij weet immers alles over je business en branche en die informatie is belangrijk voor het opzetten van de beste linkbuilding strategie.

Linkbuilding op maat

Elk linkbuilding project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Voorafgaand analyseren we het backlink profiel van een domein. Dit stelt ons linkbuilding bureau in staat om het aantal en de kwaliteit van de backlinks te achterhalen die nodig zijn om succes op lange termijn te garanderen.

Geen onnodige kosten

Onze prijzen en wat we aanbieden zijn vanaf het begin helder voor de klant. We werken efficiënt en maken geen onnodige onkosten.