Linkbuilding Pakketten

Linkbuilding King biedt vier verschillende linkbuilding pakketten aan. De linkbuilding pakketten bestaan uit backlinks die na analyse van de website speciaal worden gecreëerd. We leveren geen standaard links. Onze kracht zit in het afstemmen van links op de klant en de omgevingsfactoren. We gaan voor linkbuilding op maat omdat dit de beste resultaten geeft. Kies het linkbuilding pakket dat bij je past! Twijfel je tussen de linkbuilding pakketten? Neem dan contant met ons op en laat je adviseren door een King!

BASIC

€475,-

Totaal 20 links
Minimaal DA van 10
TF hoger dan 10
5 content links
10 uur inzet

 

 

LOKAAL (MEEST GEKOZEN)

€799,-

Totaal 30 links
DA tussen 10 en 20
TF hoger dan 10
10 content links
25 uur inzet
Regionaal vindbaar

 

MEDIUM

€1099,-

Totaal 40 links
DA van 10 tot 20
TF hoger dan 10
15 content links
40 uur inzet
Rapportage

 

PRO

€1599,-

Totaal 60 links
DA van 10 tot 30
TF hoger dan 10
20 content links
60 uur inzet
Concurrentie analyse
Rapportage

Veelgestelde vragen over de linkbuilding pakketten

Wat voor content links kan ik verwachten?

We verzorgen backlinks op websites met kwalitatieve content en bezoekers die passen bij de doelgroep. Elke website in de linkbuilding pakketten zal minimaal een DA van 10 hebben. De hoogte van de DA van de websites is afgestemd op het linkbuilding pakket. De linkbuilding pakketten bestaan uit websites met hoge metrics omdat we de kwaliteit hoog willen houden. Daarnaast wordt voor elke content link speciaal unieke content ontwikkeld als u kiest uit een van de linkbuilding pakketten.  

 

Waarom geven jullie geen nummer 1 garanties?

De linkbuilding pakketten versterken de online posities maar linkbuilding is één van de elementen die de rankings beïnvloeden in de zoekmachines. We hebben geen controle over de overige factoren die ook wegen voor een positie in de zoekresultaten.

Bieden jullie ook maandelijks abonnementen?

Naast de linkbuilding pakketten kunnen we ook maandelijkse abonnementen afgeven. Voor meer  informatie over de kosten kun je contact met ons opnemen. Lees meer over onze linkbuilding op maat aanpak.

Wat zijn jullie werkmethoden?

Voor al onze linkbuilding pakketten hanteren we deze werkwijze. Klik op deze pagina om alles te weten te komen over hoe wij te werk gaan. Bij elk linkbuilding pakket hanteren we deze methoden.