Linkbuilding Do’s & Don’ts

Do's

Externe links zijn heel belangrijk voor je ranking bij zoekmachines. Linkbuilding is daarom een belangrijke term bij zoekmachine optimalisatie. Het versterkt je vindbaarheid op het web. Linkbuilding King creëert op maat gemaakte en geplaatste links. Als linkbuilding bureau kijken we bij het plaatsen van links zowel naar de kwantiteit als de kwaliteit. Het simpelweg plaatsen van veel backlinks levert niet het gewenste resultaat op en kan je site zelf beschadigen. Wij doen niet aan agressieve en kunstmatige linkbuilding en met deze aanpak zitten we op dezelfde lijn als Google. Zo gebruikt ons linkbuilding bureau websites met een goede trustflow en kijken we of de pagina’s een goede reputatie hebben.

Linkbuilding bureau: links op maat

De kwaliteit van een link profiel (het geheel van alle backlinks) wordt beïnvloed door verschillende factoren. Daarom kijkt een linkbuilding bureau altijd naar de relevantie, de linktekst en de kwaliteit van de pagina waar een link wordt geplaatst. Een backlink moet passen in de context of het onderwerp van de pagina en de lezer een toegevoegde waarde bieden. Met andere woorden: wanneer een gebruiker op de link klikt, dan moet hij daar aanvullende relevante informatie vinden. De aanpak is voor ieder project anders en daarom geven wij advies op maat over het plaatsen van links.

Natuurlijk linkprofiel

De kwaliteit van de pagina waar de backlink wordt ingevoegd speelt natuurlijk ook een grote rol. Vertrouwende, hoogwaardige pagina's zijn het beste. Dit zijn websites met kwalitatieve content en veel bezoekers. De kans is groot dat gemiddelde websites naar je website linken. Dit is geen probleem, zolang de site relevant en betrouwbaar is. Linkbuilding King kijkt naar de juiste balans tussen kwaliteit en kwantiteit. Ons linkbuilding bureau zorgt voor voldoende links, maar blijft uit de buurt van spampagina's.

Don’ts

Het belangrijkste verschil tussen "goede" linkbuilding en "slechte" zit hem in de mentaliteit waarmee je de methode benadert. Linkbuilding King bouwt geen links die geen waarde hebben voor de SEO van een website. Zoekmachines zijn slim en veranderen voortdurend hun algoritmes, daarom hebben we een aantal don’ts opgesteld waar we ons als linkbuilding bureau aan vasthouden.

Geen blackhat methoden

Black hat linkbuilding tactieken zijn duistere technieken die gebruikt worden om het verkeer naar een website te leiden, waardoor een site hoger scoort. Sites zoals Google bestraffen dit soort activiteiten. Ons linkbuilding bureau doet niet aan blackhat methoden, omdat het een spam- georiënteerde tactiek is. We gebruiken ook geen spammy links, omdat deze links weinig te maken hebben met de inhoud van de pagina waarop ze staan vermeld.

Linkbuilding bureau: Geen link farms

Wij maken geen websites die alleen ontwikkeld zijn voor linkbuilding. Een link farm is een website die een reeks links naar andere sites bevat zonder enige waardevolle inhoud. Sommige ‘fake’ websites zien er echt uit, maar uiteindelijk zijn het pogingen om het verkeer naar bepaalde pagina's te leiden zonder zelf waarde toe te voegen. Hoewel sommige blackhat strategieën wat verkeer naar een site kunnen brengen, zijn de links niet organisch. Zoekmachines zoals Google wijzen geen toegevoegde waarde toe aan deze links.

Geen nummer 1 garantie

Zuivere en kwalitatieve linkbuilding is een proces dat tijd en inzet kost. Ons linkbuilding bureau heeft alle capaciteiten in huis om tot succesvolle resultaten te komen. We kunnen echter geen nummer 1 garantie bij Google garanderen, simpelweg omdat er veel andere factoren van invloed zijn op de ranking van een website. Wij kiezen altijd voor kwaliteitslinks, omdat deze op de lange termijn duurzamer en waardevoller zijn. Daarom doen we ook niet aan kant-en-klare standaard links. We werken als linkbuilding partner en kijken naar het hele project.

Full Service Linkbuilding Bureau

Jouw linkbuilding partner  

Duurzaam linkbuilden

Bij het bouwen van links volgen we de aanpak van het onderzoeken van kwalitatief hoogwaardige en relevante websites, van waaruit vervolgens een geschikte link naar de website van de klant wordt ingesteld. Met deze werkwijze hebben wij veel klanten enthousiast gemaakt.

 Experts met ervaring 

Onze expertise ligt op het gebied van hoogwaardige linkbuilding voor zoekmachineoptimalisatie. De experts van ons linkbuilding bureau hebben jarenlange ervaring met linkbuilding en breiden hun kennis voortdurend uit, zodat jij als klant kunt profiteren van onze expertise.

Bekend met veel branches

Wij werken voor klanten uit alle soorten branches. We hebben een netwerk binnen veel vakgebieden en zijn bekend met veel verschillende branches. Wij linken niet vanuit ons eigen netwerk, maar vanuit "echte", waardevolle websites. 

Persoonlijke service

Onze aanpak is persoonlijk en direct. We sparren graag met onze klanten om tot het beste resultaat te komen. Jij weet immers alles over je business en branche en die informatie is belangrijk voor het opzetten van de beste linkbuilding strategie.

Linkbuilding op maat

Elk linkbuilding project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Voorafgaand analyseren we het backlink profiel van een domein. Dit stelt ons linkbuilding bureau in staat om het aantal en de kwaliteit van de backlinks te achterhalen die nodig zijn om succes op lange termijn te garanderen.

Geen onnodige kosten

Onze prijzen en wat we aanbieden zijn vanaf het begin helder voor de klant. We werken efficiënt en maken geen onnodige onkosten.